Kør-selv-ferie Frankrig

Frankrig har det hele uanset hvad I søger

Tag på kør-selv-ferie i Frankrig og udforsk den forførende palet af oplevelser fra Provences duftende lavendler og strålende solsikkemarker til de sirlige vinranker i Alsace. Den franske Riviera lokker med skønne strande og jetsetter-luksus, de franske Alper byder på overvældende smukke vandreture, Paris forfører med fransk elegance og Lyon med kulinariske mesterværker. Og hvis det ikke er nok, så besøg nogle af de eventyrlige slotte, hvor barok og renæssance dominerer, nyd boblerne i Champagne eller bliv charmeret af pittoreske landsbyer og passionerede vinbønder. I Frankrig er der et kør-selv-eventyr for hele familien.
 
Vi har kørt på de alléer, I vil elske. Fortæl os jeres ønsker, så skræddersyer vi jeres kør-selv-drømmeferie til La Belle France.

Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, kan få pengene tilbage for din pakkerejse, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før og op til afrejse. Denne udvidede garanti tilbyder vi på pakkerejser i Europa med afrejse efter 1/5 2021.

Hvilken kør-selv type er du?

Geografiske områder

Inspiration

 


Udsøgte vine, storslået natur, charmerende landsbyer og uforglemmelige smagsoplevelser. I Frankrig kan du få alt hvad hjertet begærer. Hvad skal du opleve?


 

kør-selv-forslag

Vis på kort

Rejseformer