Kør-selv-ferie Frankrig

Franske sommerfristelser på din kør-selv-ferie i Frankrig

Tag på kør-selv-ferie i Frankrig og udforsk den forførende palet af oplevelser fra Provences duftende lavendler og strålende solsikkemarker til de sirlige vinranker i Alsace. Den franske Riviera lokker med skønne strande og jetsetter-luksus, de franske Alper byder på overvældende smukke vandreture, Paris forfører med fransk elegance og Lyon med kulinariske mesterværker. Og hvis det ikke er nok, så besøg nogle af de eventyrlige slotte, hvor barok og renæssance dominerer, nyd boblerne i Champagne eller bliv charmeret af pittoreske landsbyer og passionerede vinbønder. I Frankrig er der et kør-selv-eventyr for hele familien.
 
Vi har kørt på de alléer, I vil elske. Fortæl os jeres ønsker, så skræddersyer vi jeres kør-selv-drømmeferie til La Belle France.

kør-selv-forslag

Vis på kort

Rejseformer

Inspiration

Nyd sommeren på en kør-selv-ferie rundt i Frankrig

Frankrig er som skabt til en skøn sommerferie. I Frankrig kan du fx føre dig frem på de chice boulevarder i Paris eller besøge den lokale vinbonde i Alsace og smage den vin, som han dyrker på sine grønne vinmarker.

På din sommerferie i Frankrig kan du dase dagen lang på varme, solbagte strande på Côte d’Azur. Du kan få dig et støvet spil boule med de gamle mænd på torvet i Aix-en-Provence eller smage på boghvedepande-kagerne og verdens ende i Bretagne.

I de høje Alper finder du et mekka for aktiv sommerferie. Måske leger du kongelig for en dag på et af de majestætiske chateauxer i Loire-dalen eller joiner det glamourøse jet-set liv i Cannes. En picnic i Provence, hvor der dufter af vilde krydderurter som lavendel og timian, er nu heller ikke det værste.

Kør-selv-ferie til Frankrig

Der er ikke langt mellem seværdigheder og naturoplevelser i Frankrig. Tager du på kør-selv-ferie, kan du fx nemt besøge Gordes du Verdon -  Frankrigs svar på Grand Canyon eller køre langs den franske Riviera og stoppe i de mange hyggelige feriebyer. Mulighederne er uendelige og der er noget for hele familien.

NB: Kører du fra Danmark? Så husk den obligatoriske miljømærkat til bilen, som de franske myndigheder har indført.

Den franske Riviera - en helt speciel stemning

En sommerferie ved Den franske Riviera er noget helt specielt. Oplev Nice med sin helt egen charme, husene, der er malet i okkerfarver til myriader af blomster, buske og træer, som optræder som kulisse til Den franske Riviera og det azurblå Middelhav. Strandpromenaderne, vinen og maden er helt fantastisk – og det samme bliver din sommerferie på Côte d’Azur i Frankrig!

Nice - en attraktion i sig selv

Strandpromenaden summer af liv og ikke langt derfra ligger de fashionable forretninger og trendy restauranter. Den gamle bydel lokke med smalle gader, små butikker og det farverige Saleya blomstermarkedosfære. Fra Nice har du også utallige udflugtsmuligheder ind i baglandet, Alpes-Maritimes, eller til byer som Cannes, St. Tropez og Monaco. Lej en bil, så du kan opleve det hele i dit eget tempo.

Alsace - på cykel gennem vinmarkerne

Alsace er et godt område til dig, der ønsker en aktiv sommerferie i Frankrig og opleve den hyggelige stemning i byerne. En af de bedste måder at opleve Alsace på er at leje cykler og følge de små veje gennem vinmarkerne. Vi tilbyder både ferieboliger, vandre- og cykelture til din sommerferie i Alsace.

De franske Alper - frisk luft og pragtfulde bjergtoppe

I Alperne åbner du dit vindue om morgenen, indånder den friske bjergluft og nyder udsigten til de pragtfulde bjergtoppe. Se, det er den perfekte start på en ny og afslappende dag på din sommerferie i Frankrig! I Alperne finder du svimlende slugter, floder, marker med græssende køer og vilde blomster samt de skønneste små landsbyer med romanske kirker.

Provence - malerisk smuk natur

Du vil elske en sommerferie i Provence - det ene øjeblik er naturen blid og malerisk, det næste øjeblik storslået og imponerende. Nyd et glas pastis eller en café noir på den lokale bar eller en pragtfuld menu med den lokale vin til en overkommelig pris. På din sommerferie i Provence må du frem for alt også opleve de lokale markeder.

Languedoc-Roussillon - middelalderslotte og skøn natur

Languedoc-Roussillon byder på kilometervis af lækre sandstrande, der ligger ud til det azurblå Middelhav. På din sommerferie i Languedoc-Roussillon får du et af Frankrigs mest solsikre og varme ferieområder. Montpellier er hovedstaden i området, som du sagtens kan bruge nogle dage på. I baglandet finder du et frugtbart landskab med frugtplantager, vinmarker og cypresser, der står skulder ved skulder med charmerende småbyer, middelalderslotte og Pyrenæerne ned til den spanske grænse.

Paris' omegn - prægtige slotte og kendte forlystelsesparker

Ikke langt fra Paris ligger en række oplevelser, som sagtens kan måle sig med seværdighederne i selve byen. Mange kan du nå på en dagsudflugt - andre bør du bruge et par dage på. Besøg fx Monets have i Giverny - en sanselig oplevelse med vand, træer og blomster i alle farver. En af de mest besøgte seværdigheder er Solkongens imponerende slot i Versailles, renæssanceslottet Château de Fontainebleau. For familier med børn er det forlystelseparken Disneyland® Resort Paris, der hitter.

Paris - når romantikken skal blomstre

Paris er svaret, hvis din sommerferie i Frankrig skal stå i storbyferiens tegn. Byernes By er en kæmpe oplevelse. Tag en slentretur langs med Seinen eller oplev det romantiske Montmartre med cafeer og cabaret. Paris er et charmerende bekendtskab uanset længden af din sommerferie. Hos os kan du i dag bestille fly og et godt, centralt hotel i Paris.

Normandiet - masser af historie

En sommerferie i Normandiet i det vestlige Frankrig er noget helt specielt. Oplev de brede sandstrande, tidevandet, æbleplantagerne og fashionable badebyer som Trouville og Deauville. Normandiet er kendt for invasionen under 2. Verdenskrig og det religiøse vidunder Mont-Saint-Michel.

Bretagne - fiskerbyer og vilde klippekyster

Den yderste del af Bretagne går under navnet ”Verdens ende” (”Finistère”). Og du føler dig virkelig, at du er nået til verdens ende, når du holder sommerferie i den vestligste del af Frankrig. Oplev de milde badestrande, vilde klippekyster, tidevandet og de smukke fiskerbyer med friske østers og kammuslinger.

Korsika - aktiv- og daseferie på samme ø

Det bliver ikke meget bedre end Korsika. Den facinerende ø i Middelhavet byder på alt fra aktiv ferie i de dramatiske bjerge, afslapning på de kridhvide lange strande til hygge i de skønne små landsbyer, der dukker op overalt. Hvis du lejer en bil, kan du opleve øens mange seværdigheder i dit helt eget tempo og finde dit favoritsted.

Billeje i Frankrig

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje i Frankrig. Du kan derfor let og overskueligt bestille billeje online.