Livsnyderferie i Celle og Goslar

7 dages nordtysk forkælelse i celle og Goslar

Lad jer lokke til en afslappende og hyggelig tur rundt i det nordtyske, hvor I bor på nogle af de bedste hoteller i historiske Celle midt på den fascinerende Lüneburger Heide og i Goslar i det naturskønne Harzen.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem Tysklands pragtfulde landskaber.

Fra 3.264 kr.
pr. person i dobbeltværelse i 6 nætter

Rejseperiode: 
Hele året 

Startdag:
Daglig

Varighed:
7 dage / 6 nætter

Turens længde:
780 km fra Flensburg
750 km fra Puttgarden

 

Denne kør-selv-ferie kan du selv skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online


Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister, og hjælp til at skræddersy din rejse?

Kontakt vores rejsespecialister

 

 

 

Dagsprogram

Danmark - Celle (280 km / 265 km)

Afstand: 280 km fra Flensburg / 265 km fra Puttgarden

Fra Danmark går turen ned mod Celle ad hurtigste rute, den tyske motorvej. Kommer I fra Jylland kører I forbi Neumünster, hvor det store designer outlet ligger og I har mulighed for at købe lækre mærkevarer til tilbudspriser. Fra Puttgarden går turen forbi Lübeck, som I stifter bekendskab med på hjemrejsen. Nær Hamburg mødes vejene og et stop i byen ved Elben er en oplagt mulighed, hvad enter det er for et par timer eller en overnatning.  Fra Hamburg går det videre stik syd og I kører over Lüneburger Heide frem til Celle. 

Velkommen til en af ​​de smukkeste bindingsværksbyer i Europa, Celle, hvor der venter jer 3 dejlige overnatninger.

I bor på Althoff Hotel Fürstenhof, hvor I kan nyde de luksuriøse omgivelser ved porten til Lüneburger Heide .

Oplevelser i Celle

Byen er kendt for sine 500 pragtfulde, restaurerede og fredede bindingsværkshuse, der gør byens Altstadt til noget ganske særligt. Et gågadeområde, der forener historie og forretningsliv og danner de skønneste rammer om en dejlig shoppingtur.

I Celle ligger et elegant slot, der kan fortælle en spændende historie. Og det gør de bogstaveligtalt, hvis I finder de fem talende gadelamper, der står i gågaden og glædeligt fortæller forbipasserende om fortidens aristokratiske beboere.

Rundt om Celle

I Celles omegn finder I også mange interessante oplevelser, fx det spændende Kloster Wienhausen, der stammer tilbage fra omkring år 1230. Det blev bygget på bredden af Allerfloden, der også løber gennem Celle. 

I den sydlige del af Lüneburger Heide, omkring 25 km fra Celle, ligger ligger Bergen-Belsen-mindesmærket.

Tilbage i Celle er det måske blevet tid til at smage på den lokale snaps, Ratzeputz, der første gang blev fremstillet på et destilleri i Celle. 

Celle - Goslar (105 km)

Nu venter nye oplevelser, og I sætter kursen mod syd og kører mod Harzen og Goslar. I kan vælge den hurtigste rute ad motorvejen, men landevej 214 er et godt alternativ, hvor I undervejs passerer Braunsweig og Wolfenbüttel. Begge byer er UNESCO verdensarvsteder, og historiske bindingsværkhuse og idylliske markedspladser præger bybilledet. En frokostpause i en af byerne er oplagt.       

Fremme i den tusind år gamle by Goslar venter 3 overnatninger og en masse oplevelser i den spændende Kajserby og Harzens smukke natur. Goslars særlige historiske flair og kulturelle skatte gør den til en spændende destination at besøge.

I bor på Hotel Der Achtermann, et førsteklasses hotel, der på fineste måde har forstået at kombinere 500 års historie med moderne bekvemmeligheder. 

Oplevelser i Goslar

Goslars imponerende seværdigheder, kirker og museer er en særlig oplevelse for alle, men Goslar er også perfekt for jer, der bare ønsker at slappe i skønne omgivelser. De smalle middelalderlige gyder med deres unikke atmosfære eller det livlige torv og dets caféer er ideelle steder til en afslappet slentretur og måske lidt shopping. I bør sikre jer, at komme forbi klokkespillet på torvet, mens det spiller. 

Goslars centrum er spækket med fine gamle historiske bygninger og inden for en ganske lille radius vil I bl.a. kunne se det gamle slot Kaiserpfalz, Mönchehaus-museet, det imponerende fæstningstårn Zwinger og Grosses Heiliges Kreuz.  

I kan også besøge Erzbergwerk Rammelsberg (malmminen Rammelsberg), der sammen med den gamle by i Goslar blev erklæret UNESCO kulturarv i 1992. En imponerende udmærkelse, der har gjort vidnesbyrdene om minedrift og historien om byen Goslar til nogle af de mest værdifulde kulturelle mindesmærker i Tyskland. 

Kort

Vis på kort

Galleri

priser

Fra 3.264 kr. pr. person

Prisen inkluderer

  • 6 x overnatning i dobbeltværelse på fremragende hoteller
     

Prisen INKLUDERER IKKE

  • Billeje
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen
 

  • 3 overnatninger på Althoff Hotel Fürstenhof i Celle
  • 3 overnatninger på Hotel Der Achtermann i Goslar

ekstra oplevelser
 

I kan også køre ruten omvendt, forlænge opholdet med nogle ekstra dage eller kombinere med andre kør-selv-forslag, f.eks. Tyskland oversete Juveler eller Den Gamle Saltvej.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

SØG OG BESTIL DIN KØR-SELV-FERIE ONLINE

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Vi er altid tæt på dig med 6 butikker
  • Få personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 
  • Vi er kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau 2019

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Søndergade 70, 1. etage
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kattebjerg 3
4700 Næstved
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011