På tværs af USA - fra Miami til Los Angeles

21 dages kør-selv-forslag fra kyst til kyst i USA

Lev drømmen ud og kør tværs over USA. Start i solrige Miami, kør gennem Syden og New Orleans. Videre til Texas og følg så Route 66 resten af vejen til Los Angeles forbi Grand Canyon.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem det sydlige USA's fascinerende landskaber.

Fra 13.280 kr.
pr. person i dobbeltværelse for 21 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje.

Rejseperiode:
April - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
21 dage/20 nætter

Længde:
5.602 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Dag for dag

 • Dag 1-2Ankomst Miami, Florida
 • Dag 3-4Miami Beach - Orlando, Florida (401 km)
 • Dag 5Orlando – Crystal River, Florida (166 km)
 • Dag 6Crystal River - Pensacola Beach, Florida (630 km)
 • Dag 7-8Pensacola Beach – New Orleans, Louisiana (344 km)
 • Dag 9New Orleans – Houston, Texas (759 km)
 • Dag 10Houston – Dallas, Texas (384 km)
 • Dag 11Dallas – Amarillo, Texas (592 km)
 • Dag 12-13Amarillo – Santa Fe, New Mexico (486 km)
 • Dag 14Santa Fe – Grand Canyon National Park, Arizona (757 km)
 • Dag 15Grand Canyon National Park – Flagstaff, Arizona (141 km)
 • Dag 16-17Flagstaff – Scottsdale, Arizona (230 km)
 • Dag 18Scottsdale – Palm Springs, Californien (488 km)
 • Dag 19-20Palm Springs – Santa Monica/Los Angeles, Californien (224 km)
 • Dag 21Santa Monica/Los Angeles, Californien

Orlando – Crystal River, Florida (166 km)

Turen i dag giver jer mulighed for at lave en afstikker og besøge den afrikansk inspirerede forlystelsespark Busch Gardens i Tampa. Ved St. Petersburg kan I nyde de snehvide sandstrande med palmetræer og Den Mexicanske Golfs turkise vand, besøge Salvador Dali-museet eller det fremragende Florida Aquarium, før I fortsætter til Crystal River.

Crystal River - Pensacola Beach, Florida (630 km)

Undervejs har I mulighed for at besøge Wakulla Springs, hvor I kan opleve Florida, som det så ud i tidligere tider med sumpe med cypresser, hvor det vrimler med fugle og alligatorer såvel som krystalklare kilder. Derefter fortsætter I langs den smukke golfkyst til Pensacola, som er Floridas næstældste by. I dag er den berømt for sine smukke, hvide sandstrande.

Pensacola Beach – New Orleans, Louisiana (344 km)

Når I kører langs kysten, kommer I igennem delstaten Mississippi, hvor byen Biloxis mange kasinoer lokker til en overnatning. Derefter fortsætter I videre til New Orleans, hvor I kan gå på opdagelse i French Quarter, som er et historisk område bestående af beskyttede og restaurerede bygninger, der går tilbage til det 18. og 19. århundrede. En charmerende bydel hvor støbejernsbalkoner hænger ud over fortovet fra bygninger, som består af antikforretninger, butikker, restauranter og barer.

New Orleans – Houston, Texas (759 km)

I dag følger I den smukke Highway 61 igennem Lafayette i hjertet af "Cajun Country". Her kan I lære om cajun-kulturen i Acadian Village, som er en genopbygget bayou-landsby fra det 19. århundrede, der fortæller historien om de akadiske landmænd (fransk-canadiere fra delstaten Nova Scotia), som slog sig ned i området i 1700. I kan også besøge Vermillion Ville, en historisk genskabning af det akadiske og kreolske sydlige Louisiana fra 1765 til 1890. Fortsæt videre til Houston i delstaten Texas. Selvom denne by ligger 80 km inde i landet, er det en af de vigtigste havnebyer i USA.

Houston – Dallas, Texas (384 km)

For fremmede er Dallas indbegrebet af Texas. Her finder man alt det, som man normalt forbinder med staten – individualisme, rigdom og en imponerende størrelse af alt. Den begivenhed, der virkelig skabte det moderne Dallas, var det store oliefund i 1930.

Dallas – Amarillo, Texas (592 km)

I fortsætter videre til Amarillo i "the Texas Panhandle" (Texas' nordlige landstrimmel). Amarillo er stadig en cowboyby med en af de største kvægauktioner i USA. Vær sikker på, at I oplever lidt af det vestlige USA ved et "Cowboy Mornings"-arrangement, som tilbyder morgenmad serveret fra en prærievogn efter et ridt over prærien til kanten af Palo Duro Canyon.

Amarillo – Santa Fe, New Mexico (486 km)

Santa Fe, også kendt som den "alternative by", er en harmonisk blanding af nyt og gammelt. Byens etniske blanding, begrænsede størrelse og rige kulturliv gør den til en unik by. Gå rundt på den store plads, som har været et vigtigt centrum for handel, festivaler og historie i næsten 400 år.

Santa Fe – Grand Canyon National Park, Arizona (757 km)

Dagens højdepunkt er Grand Canyon, virkelig et af højdepunkterne på enhver rejse eller i ethvert liv. Dette naturvidunder er udskåret af ældgamle klippeblokke af Colorado-floden og giver alle besøgende et indblik i de enorme kræfter, som naturen råder over. Der er mange måder at opleve Grand Canyons skønhed på, deriblandt vandreture, med fly, rafting eller til hest.

Grand Canyon National Park – Flagstaff, Arizona (141 km)

En kort køretur bringer jer til Flagstaff, hvor I enten kan gå rundt i det charmerende, historiske centrum eller tage en tur til flere smukke naturområder i nærheden. Besøg fx Walnut Canyon med dets ældgamle klippeboliger, Sunset Crater, hvor en lavaflod fra et udbrud, der fandt sted for 900 år siden, strækker sig så langt, som øjet kan se eller Wupatki National Monument med dets velbevarede indianske ruiner.

Flagstaff – Scottsdale, Arizona (230 km)

Ruten fører igennem den storslåede Oak Creek Canyon, som er en af de smukkeste canyons i det sydvestlige USA, og igennem Sedona, en smuk kunstnerkoloni omringet af glødende, røde klipper. I Scottsdale kan de mange restauranter, butikker og kunstgallerier måske lokke lidt. Et besøg værd er især det fantastiske Heard Museum med en af verdens fineste samlinger af indiansk kunst og kulturobjekter.

Scottsdale – Palm Springs, Californien (488 km)

Forlad Scottsdale og tag videre til Palm Springs med de mange gode restauranter og butikker. En særlig oplevelse er at tage svævebanen fra den californiske ørken op til den forholdsvis kølige Mount St. Jacinto State Park, fuld af vandrestier og med en restaurant på toppen.

Palm Springs – Santa Monica/Los Angeles, Californien (224 km)

Sæt kurs mod Los Angeles og de kilometervis af strande, der ligger langs Stillehavskysten, både nord og syd for Los Angeles lufthavn. Tag en tur til det mondæne Santa Monica med de mange spændende forretninger og restauranter, men husk også at besøge Venice Beach med den berømte strandpromenade såvel som glamourøse Beverly Hills med den berømte indkøbsgade Rodeo Drive. Hollywood og Universal Studios er også kun få kilometer væk.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 13.280 kr.

Prisen inkluderer

 • 20 hotelovernatninger
 • 3 ugers billeje inkl. forsikring
 • Elektronisk personlig rejsehåndbog på dansk


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybillet
 • Måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Entre til nationalparker
 • Gebyr for envejsleje på bil ca. 500 USD + skatter og afgifter.

 

Om rejsen

Hotelkategori:
Standard.

+ børn: Overnatning for 2 børn under 16 år uden ekstra opredning er inkluderet.

Personlig rejsehåndbog
Inden afrejse får I en elektronisk rejsehåndbog tilsendt, som beskriver jeres kør-selv-ferie og oplevelser undervejs.

Ønsker I at få rejsebogen på trykt i stedet for elektronisk, er det muligt mod et tillæg på 315 kr.

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i Los Angeles eller tage turen op ad Highway 1 til San Francisco. 

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Intern kommentar

salgsinfo

Leverandør: American Ring - afventer Travalco 

Turnavn: FDM - Southern Coast to Coast

Kode for 2018:

FDM8CTC1 = Standard


2018 pris

Udregning:
Standard-tur FRA:
Net 1.265 usd/ brutto 1.581 USD pp

Billeje - 3 uger grp B:
Brutto 709 USD = 355 usd pp
Husk at oplyse evt. ow fee på bilen.

I alt FRA 1.936 USD pp i dbl.vær.