På tværs af USA - fra Miami til Los Angeles

21 dages kør-selv-forslag fra kyst til kyst i USA

Lev drømmen ud og kør tværs over USA. Start i solrige Miami, kør gennem Syden og New Orleans. Videre til Texas og følg så Route 66 resten af vejen til Los Angeles forbi Grand Canyon.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem det sydlige USA's fascinerende landskaber.

Fra 20.018 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 21 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje.

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
21 dage/20 nætter

Længde:
5.602 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Ankomst Miami, Florida

I starter med to dage til at opleve Miami Beach, de rige og berømtes legeplads. Nyd Art Deco-arkitekturen i Miami Beach, de storslåede villaer i Coral Gables, der leder tankerne hen på Middelhavsregionen, og udendørsmarkeder, forretninger og restauranter i Little Havana.

Miami Beach - Orlando, Florida (401 km)

Besøg nogle af Orlandos mange forlystelsesparker - Disneyland, Universal Studios, SeaWorld og mange andre.

Pensacola Beach – New Orleans, Louisiana (344 km)

Når I kører langs kysten, kommer I igennem delstaten Mississippi, hvor byen Biloxis mange kasinoer lokker til en overnatning. Men I fortsætter I videre til New Orleans, hvor I kan gå på opdagelse i French Quarter, som er et historisk område bestående af beskyttede og restaurerede bygninger, der går tilbage til det 18. og 19. århundrede. En charmerende bydel hvor støbejernsbalkoner hænger ud over fortovet fra bygninger, som består af antikforretninger, butikker, restauranter og barer.

New Orleans – Houston, Texas (759 km)

I dag følger I den smukke Highway 61 igennem Lafayette i hjertet af "Cajun Country". Her kan I lære om cajun-kulturen i Acadian Village, som er en genopbygget bayou-landsby fra det 19. århundrede, der fortæller historien om de akadiske landmænd (fransk-canadiere fra delstaten Nova Scotia), som slog sig ned i området i 1700. I kan også besøge Vermillion Ville, en historisk genskabning af det akadiske og kreolske sydlige Louisiana fra 1765 til 1890. Fortsæt videre til Houston i delstaten Texas. Selvom denne by ligger 80 km inde i landet, er det en af de vigtigste havnebyer i USA.

Houston – Dallas, Texas (384 km)

For fremmede er Dallas indbegrebet af Texas. Her finder man alt det, som man normalt forbinder med staten – individualisme, rigdom og en imponerende størrelse af alt. Den begivenhed, der virkelig skabte det moderne Dallas, var det store oliefund i 1930. 

Centralt i Dalles ligger 6th Floor Museum, der på meget fin vis beskriver historien om J.F. Kennedy og hans sidste timer. Det var fra netop denne bygning, at de dræbende skud blev affyret.  

I overnatter i den nordlige ende af byen.  

Amarillo – Santa Fe, New Mexico (486 km)

Santa Fe, også kendt som den "alternative by", er en harmonisk blanding af nyt og gammelt. Byens etniske blanding, begrænsede størrelse og rige kulturliv gør den til en unik by. Gå rundt på den store plads, som har været et vigtigt centrum for handel, festivaler og historie i næsten 400 år.

Santa Fe – Grand Canyon National Park, Arizona (757 km)

Dagens højdepunkt er Grand Canyon, virkelig et af højdepunkterne på enhver rejse eller i ethvert liv. Dette naturvidunder er udskåret af ældgamle klippeblokke af Colorado-floden og giver alle besøgende et indblik i de enorme kræfter, som naturen råder over. Der er mange måder at opleve Grand Canyons skønhed på, deriblandt vandreture, med fly, rafting eller til hest.

Grand Canyon National Park – Flagstaff, Arizona (141 km)

En kort køretur bringer jer til Flagstaff, hvor I enten kan gå rundt i det charmerende, historiske centrum eller tage en tur til flere smukke naturområder i nærheden. Besøg fx Walnut Canyon med dets ældgamle klippeboliger, Sunset Crater, hvor en lavaflod fra et udbrud, der fandt sted for 900 år siden, strækker sig så langt, som øjet kan se eller Wupatki National Monument med dets velbevarede indianske ruiner.

Flagstaff – Scottsdale, Arizona (230 km)

Ruten fører igennem den storslåede Oak Creek Canyon, som er en af de smukkeste canyons i det sydvestlige USA, og igennem Sedona, en smuk kunstnerkoloni omringet af glødende, røde klipper. I Scottsdale kan de mange restauranter, butikker og kunstgallerier måske lokke lidt. Et besøg værd er især det fantastiske Heard Museum med en af verdens fineste samlinger af indiansk kunst og kulturobjekter.

Scottsdale – Palm Springs, Californien (488 km)

Forlad Scottsdale og tag videre til Palm Springs med de mange gode restauranter og butikker. En særlig oplevelse er at tage svævebanen fra den californiske ørken op til den forholdsvis kølige Mount St. Jacinto State Park, fuld af vandrestier og med en restaurant på toppen.

Undervejs kan I besøge Joshua Tree Nationalpark med de sjove palmetræer, der strækker sine arme op mod himlen.

Palm Springs – Santa Monica/Los Angeles, Californien (224 km)

Sæt kurs mod Los Angeles og de kilometervis af strande, der ligger langs Stillehavskysten, både nord og syd for Los Angeles lufthavn. Tag en tur til det mondæne Santa Monica med de mange spændende forretninger og restauranter, men husk også at besøge Venice Beach med den berømte strandpromenade såvel som glamourøse Beverly Hills med den berømte indkøbsgade Rodeo Drive. Hollywood og Universal Studios er også kun få kilometer væk.

Santa Monica/Los Angeles, Californien

For mange af jer går rejsen nu hjem mod Danmark. Andre har valgt at forlænge opholdet for at opleve Los Angeles eller fortsætte mod nord ad Highway 1 til San Francisco.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 20.018 kr. pr. person

Prisen inkluderer

  • Flybillet Kastrup/Billund-Miami / Los Angeles-Kastrup/Billund
  • 20 hotelovernatninger
  • 3 ugers billeje inkl. forsikring


Prisen INKLUDERER IKKE

  • Måltider
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Entre til nationalparker
  • Gebyr for envejsleje på bil ca. 500 USD + skatter og afgifter.

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier:
Standard og Superior.

+ børn: Overnatning for 2 børn under 17 år uden opredning i forældres værelse er uden ekstra omkostninger.

 

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i Los Angeles eller tage turen op ad Highway 1 til San Francisco. 

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011