Stillehavskysten og krydstogt til Alaska for livsnydere

20 dage med unikt kør-selv-forslag langs Stillehavskysten og krydstogt til Alaska

Tag på en kør-selv-ferie langs USA’s Stillehavskyst fra Californien via Oregon til Seattle og oplev en palet af unikke naturoplevelser. Denne spændende livsnyderrejse giver jer alt fra pulserende storbystemning i San Francisco til kontrastfyldt kystklima ved Depoe Bay, bjergtagende landskaber langs U.S. Highway 101 og slutter af med en uges  krydstogt med Celebrity Cruises til spændende Alaska, hvor endnu mere vild natur venter jer.   

Undervejs på køreturen bor I på udvalgte Distinguished Inns og et enkelt Boutiquehotel. På disse charmerende og oftest mindre overnatningssteder vil I opleve en personlig gæstfrihed i smagfulde omgivelser, hvor kvaliteten er i top. Distinguished Inns kan varmt anbefales, hvis I søger en hyggelig og nærværende oplevelse ud over det sædvanlige, mens Boutique-hotellerne kan være det perfekte afbræk.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse langs den smukke amerikanske Stillehavskyst.

Fra 37.543 kr. 
pr. person i dobbeltværelse inkl. flybillet, 13 dages kør-selv-ferie med ophold på Distinguished Inns/Boutiquehotel, billeje plus 7 nætters krydstogt inkl. helpension, stort aktivitetsprogram, international underholdning og drikkepenge ombord.

Rejseperiode: 
Maj - september 

Afrejse:  
Daglig, men skal tilpasses afgang på krydstogt.

Varighed: 
20 dage/19 nætter 

Længde:  
Ca. 1.900 km

Klimapåvirkning:
Vi har ikke klimatal for krydstogtet, så kan ikke beregne klimapåvirkning for denne tur - læs om grønnere kør-selv-ferie her 

 

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Se filmen
Distinguished Inns

Idylliske omgivelser

En del af kendetegnet ved Distinguished Inns er, at deres placering er en del af oplevelsen. Og placeringen kan være alt fra vinområderne i Californien, Floridas strande til midt i New Englands natur, som hver især er unikke oplevelser i USA. Det er den rigtige måde at opleve, at USA er andet end highways og store byer, og sjælen får ro, når I slapper af i idylliske omgivelser.

Ved at bo på Distinguished Inns kommer I tættere på det autentiske USA. Et USA som I sikkert kender det fra film som Borte med Blæsten og tv-serier som Nord og Syd og The Waltons. Distinguished Inns er ofte lig med smukke gamle bygninger, der minder om landsteder, herregårde eller små slotte – eller bare en smuk og velholdt bygning med en uovertruffen placering. Indretningen er typisk meget personlig med hyggelige møbler, tykke tæpper og malerier på væggene. Med et ophold på Distinguished Inns kommer I bogstaveligt ind under huden på amerikansk kultur og historie.

Dagsprogram

Dag for dag

Dag 1:    Afrejse Danmark - San Francisco, Californien
Dag 2:    Oplevelser i og omkring San Francisco
Dag 3:    San Francisco - Mendocino, Californien (250 km)
Dag 4:    Oplevelser i og omkring Mendocino
Dag 5:    Mendicino - Eureka, Californien (230 km)
Dag 6:    Oplevelser i og omkring Eureka
Dag 7:    Eureka - Depoe Bay, Oregon (520 km)
Dag 8:    Oplevelser i og omkring Depoe Bay
Dag 9:    Depoe Bay - Portland, Oregon (175 km)
Dag 10:   Oplevelser i og omkring Oregon
Dag 11:   Portland - Port Angeles, Washington (370 km)
Dag 12:   Oplevelser i Port Angeles og Olympic National Park (250 km)
Dag 13:   Port Angeles - Seattle, Washington og afrejse med krydstogtsskib (205 km)
Dag 14:   På havet                                                  
Dag 15:   Ketchikan, Alaske                                
Dag 16:   Endicott Arm & Dawes Glacier Juneau, Alaska      
Dag 17:   Skagway, Alaska og Alaska Inside Passage                           
Dag 18:   På havet                                               
Dag 19:   Victoria, BC, Canada                        
Dag 20:   Skibet anløbet Seattle og afrejse - Danmark 

Afrejse Danmark - San Francisco, Californien

Velkommen til smukke San Francisco, juvelen ved Stillehavet, og byen man bare ikke kan få nok af. Klassiske ikoner som Golden Gate, Alcatraz og Chinatown kombineret med byens andre farverige kvarterer giver San Francisco en helt speciel puls og stemning. En tur med de kabeltrukne sporvogne i de stejle gader med flygtige glimt af Golden Gate og San Francisco Bay Bridge er naturligvis et must. Det samme gælder en slentretur gennem Chinatown, men husk at Chinatown er andet end turistkulissen i Grant Avenue.

I bor på Washington Square Inn, der ligger lige i hjertet af San Franciscos legendariske North Beach og minder i charme og udstråling mest om et lille europæisk hotel. Det pulserende North Beach-kvarter er for nylig kåret blandt de 10 bedste kvarterer i USA, bl.a. på grund af de smukke omgivelser.

Oplevelser i og omkring San Francisco

Dagen er sat af til oplevelser i San Francisco. I bor centralt i San Francisco og har let adgang til de mange seværdigheder.

På Fisherman's Wharf ligger også det hyggelige shopping- og forlystelsesområde Pier 39 med et godt akvarium, Aquarium of the Bay, som er et besøg værd, men måske er det fængselsøen Alcatraz, der står højt på ønskesedlen, og bådene dertil afgår fra Fisherman's Wharf. Husk at bestille billetter i forvejen og afsæt mindst tre timer.

Chinatown kan passende nydes på en aftentur, hvor der er rig mulighed for at spise kinesisk. Men undgå de største turistfælder og restauranter langs bl.a. Grant Avenue. Husk også at shoppe lidt i de mange forretninger omkring Union Square.

Har I lyst til at få rørt benene, så lej en cykel og tag turen over Golden Gate Bridge, hvorfra I kan fortsætte til den lille hyggelige by Sausalito og tage færgen tilbage til San Ffrancisco. 

Men det er naturligvis helt op til jer, hvordan I vil spendere dagene her i San Francisco. Vi kommer blot her med nogle forslag til oplevelser.

I bor i San Francisco på Washington Square Inn.

San Francisco - Mendocino, Californien (250 km)

I dag forlader I San Francisco og tager på eventyr op langs den Californske kyst. Sørg for at hente jeres bil fra morgenstunden, så I får noget ud af dagen, nu hvor jeres kør-selv-ferie for alvor starter.

Fra San Francisco kører I over Golden Gate og op forbi Muir Woods. Vil I ind og se nogle af de majestætiske redwoodtræer i parken, så husk at bestille parkeringsplads på forhånd. I fortsætter nu gennem Californiens største vinproducerende område, Napa Vallay og Sonoma Valley, hvor I kan nyde de frodige vinmarker. 

Kunstnerkolonien Mendocino blev oprettet i 1800-tallet af nybyggere fra østkysten, der var tiltrukket af naturen. De smukke træhuse bærer tydelige aftryk af byggestilen fra New England. Byen ligger ud til Stillehavet, som giver en imponerende udsigt til en dramatisk kyststrækning.

I bor i Sea Rock Inn, der er en af de få inns i Mendocino, der har havudsigt fra alle boliger på bjergsiden. Fra suiten eller hytten kan I opleve den uspolerede skønhed langs Mendocino-kysten med den skønneste panoramaudsigt over Stillehavet og de dramatiske, forrevne klipper i Mendocino Headlands State Park.

Oplevelser i og omkring Mendocino

Glæd jer til en afslappende dag i Mendocino, der ligger ud til Stillehavet. Gå en tur i den hyggelige by med de smukke træhuse, besøg de små gallerier og sæt jer på en bænk og nyd den skønneste panoramaudsigt over Stillehavet og en dramatisk kyststrækning.

I de omkringliggende skove findes nogle af de gigantiske redwoodtræer, som I kan opleve, hvis I tager en tur med The Skunk Train, der kører lidt nord for byen. 

I bor i Mendocino på Sea Rock Inn. 

Mendicino - Eureka, Californien (230 km)

I det nordlige Californien skyder de store redwoodtræer sig op i over 100 meters højde, og dem skal I naturligvis opleve. Tag en tur gennem Redwood National Park, der ligger ved Humboldt Redwood State Park, hvor I vil føle jer meget små, når I kører rundt mellem de gigantiske og majestætiske træer.  

Fortsæt til byen med danske aner, Ferndale, hvor I kan se bygninger som Danish Hall og Ye Olde Danish Inn. 

Dagen slutter fremme i Eureka, der har en af de bedst bevarede gamle bydele i Californien.

I bor på Carter House Inn, der er det nordlige Californiens førende inn og består af tre storslåede victorianske bygninger langs Humbolt Bay i Old Town Eureka. Den smukke beliggenhed, luksuriøse indkvartering og de overdådige middage på stedets Restaurant 301 fås næppe meget bedre.

Oplevelser i og omkring Eureka

I Eureka kan I nyde dagen og gå på opdagelse i den gamle bydel, hvor en god del af de mange fine og velbevarede victorianske huse fra 1800-tallet ligger. Besøg også Sequoia Park Garden, den lokale park, hvor I vil oplev en noget mere voldsom bevoksning, end hvad vi ser i en dansk park. Gå rundt mellem de imponerende redwood-træer, der synes at vokse op i himlen, kun for at bevise Eureka fortsat kan gøre sig gældende i den amerikanske handel med tømmer.

I bor i Eureka på Carter House Inn.

Eureka - Depoe Bay, Oregon (520 km)

I dag får I turens længste strækning, men I kan godt glæde jer. I følger Hwy 101 hele dagen langs den imponerende kyststrækning op til kystbyen Depoe Bay, og I bliver så rigeligt belønnet med billedskønne udsigtspunkter. Gør nogle stop undervejs og besøg fx Sea Lion Cave, der er hjem for myriader af søløver, havfugle og gråhvaler eller stop ved historiske Battle Rock, hvor ni mænd blev sat i land 1851 for at lave en bosættelse ved Port Orford. I kan også muntre jer i de enorme sandklitter ved Oregon Dunes eller spise lækre kager hos Darrell's Devils Food i Coos Bay.   

I bor på Channel House Inn, og et ophold her må være det nærmeste, man kommer et krydstogt uden skib og uden at blive søsyg, men stadig med risiko for våde fødder. Channel House Inn har den mest storslåede placering lige ud til Stillehavets vidunderlige bølger, den smukkeste solnedgang og udsigt til uendeligheden.

Oplevelser i og omkring Depoe Bay

I kan vælge at bruge dagen i lokalområdet hvor I bør besøge Whale, Sea Life, and Shark Museum, hvor I kan få et fantastisk indblik i gråhvalernes verden. I kan også tage på hvalsafari herfra.

En anden mulighed er, at tage en vintur til de smukke og spændende vinområder, der ligger syd for Portland, hvor det også vil være muligt at smage nogle af de skønne vin, der produceres her. 

I bor i Depoe Bay på Channel House Inn.

Depoe Bay - Portland, Oregon (175 km)

I dag forlader I kysten for en kort bemærkning og kører og ind i landet. Fik I ikke besøgt vinmarkerne i går, så er muligheder her i dag. Turen går langs de smukke vinområder mod hovedbyen i Oregon - Portland.

Portland er Oregons vitale kraftcenter – en by fyldt med ungdommelig energi og selvbevidsthed. Portland er bl.a. berømt for sin meget velfungerede offentlige transport, der inkluderer en række gratis sporvognslinjer i den indre by. Desuden er Portland helt skandinavisk i sin tilgang til cykelkultur med cykelstier og cykelbaner i downtown.

I bor på Kimpton Hotel Vintage i storbyen Portland, der er en af det nordvestlige USA’s mest spændende og vitale storbyer. 

Oplevelser i og omkring Oregon

Portland har en skøn placering lige ned Columbia-floden, der udgør grænsen til Washington State. Oregon er som bekendt en stor vinstat, og med stolte traditioner inden for vin ligger det lige for, at Portlands restaurantscene også har masser at byde på. Portland er også berømt for sine mange mikrobryggerier, så der er aldrig langt til en god, velskænket lokal øl. Endelig er der masser af muligheder for shopping i en stat, der ikke opkræver sales tax. Du handler med andre ord momsfrit i hele Oregon. Hvad mere kan du forlange?

Så nyd en herlig dag i Oregons største by og føl selv, hvordan den skandinaviske tilgang til livet slår igennem i Portland.

Vil I ud og køre lidt i dag også, så tag en tur langs floden ad Columbia River Highway.  

I bor i Portland på Kimpton Hotel Vintage.

Portland - Port Angeles, Washington (370 km)

I forlader Oregon og kører ind i staten Washington i det nordvestlige USA, der har en ubegribelig mangfoldig natur. I kan tage den mest direkte vej langs østsiden af Olympic Nationalpark derop, men den flotteste tur får I, hvis I vælger US 101 langs kysten (turen er 140 km længere).

I den allernordligste del af staten ligger den lille by Port Angeles, hvorfra der er færgeforbindelse til canadiske Victoria på Vancouver Island.  

I bor på Colette's Bed & Breakfast, der er et sandt paradis for romantikere, blomster- og naturelskere. Den lille B&B ligger i de skønneste naturomgivelser, man kan tænke sig, og den mere end 50 år gamle, landskabelige have er helt kapitel for sig.

Oplevelser i Port Angeles og Olympic National Park (250 km)

I dag venter Olympic Nationalpark med de mindre veje og de store oplevelser. Nyd synet af Mount Olympus' hvide top, der ligger omkranset af tempereret regnskov, nåleskov, rå stillehavskyst og alpine enge. 

I bor i Port Angeles på Colette's Bed & Breakfast.

Port Angeles - Seattle, Washington (205 km) og afrejse med krydstogtsskib mod Alaska

 

Destination                                                     Ankomst              Afsejling
Dag 13: Seattle, Washington                                                        16.00 
Dag 14: På havet                                                 -                           -    
Dag 15: Ketchikan, Alaske                               07:00                   16.00  
Dag 16: Endicott Arm & Dawes Glacier           05.30                   10.00
             Juneau, Alaska                                   13.30                    22.00 
Dag 17: Skagway, Alaska                                07.00                   18.00
             Alaska Inside Passage                        18.30                    22.30  
Dag 18: På havet                                                 -                            -   
Dag 19: Victoria, BC, Canada                          17.30                    23.59
Dag 20: Seattle, Washington                            06:00 

Bemærk, at dette blot er en af flere mulige krydstogtsruter til Alaska. Kontakt os, så vi sammen kan finde jeres drømmerejse på krydstogt til Alaska. 

 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 37.543 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-San Francisco / Seattle-Kastrup/Billund
 • 10 dages billeje af cabriolet el. standard SUV inkl. forsikring
  (Bemærk, I først afhenter lejebilen efter endt ophold i San Francisco)
 • 12 overnatninger på Distinguished Inns/ Boutiquehotel
 • Morgenmad de fleste steder
 • 7 nætters krydstogtsrejse med Celebrity Cruises i kahyt med sea-view inkl. helpension, stort aktivitetsprogram, international underholdning og drikkepenge ombord


Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Entré til nationalparkerne
 • Gebyr for envejsleje på bil ca. 300 USD + skatter og afgifter

Om rejsen

Opgradering af værelse på kør-selv-turen varierer fra sted til sted. Kontakt os for pris.

Der findes mange biltyper I kan vælge mellem. Kontakt os for pris og mulighed for jeres drømmebil.

Krydstogtet er beregnet på ophold i en kahyt med sea-view, men der findes en lang række forskellige kahytskategorier at vælge mellem. 

Bemærk:
Denne tur er ikke beregnet for børn.

 

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge turen med et par dage i Seattle og opleve storbyen i USA's nordvestlige hjørne, inden I rejser hjem.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Kontakt os

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011